preskoči na sadržaj

II. osnovna škola Bjelovar

Login
Zastava škole

Grb škole

Gdje smo?

(Street View)

Tražilica
Učionica budućnosti

Geografija u Učionici budućnosti

Kalendar
« Rujan 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Anketa (mala)
Naučio/la sam čitati:e škola

EKO-ŠKOLA

Oglasna ploča
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
Arhiva dokumenata
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
e Dnevnik

Točno vrijeme
Raspored informacija

kliknite na ilustraciju

ISE

Učitelji, počele su edukacije za ISE projekt.

HUUZ

Facebook škole
 
Projekt Drvokod

 

 

U srijedu, 13. veljače 2013. održana je osnivačka skupština učeničke zadruge naše škole. Budući da smo prepoznatljivi kao škola koja koristi SkyDrive uslugu, s podacima radimo online, „u oblaku“, naša će zadruga nositi ime Oblak.
 
 
Na skupštini smo se upoznali s pravilima učeničke zadruge, ciljevima i djelatnošću. Temeljem prijašnjih dogovora usvojen je koncept rada Zadruge kroz pet zadružnih sekcija. To su Keramičari, Likovna sekcija, Ekogrupa, Rukotvorine i Folklor. Također su imenovani voditelji zadružnih sekcija za ovu školsku godinu.
 
Sukladno zakonskoj proceduri osnivanja Učeničke zadruge imenovani su
članovi Uprave zadruge: Zadružni i Nadzorni odbor. Za predsjednika Zadruge izabrana je učiteljica likovne kulture Vlatka Ileković, a zamjenica predsjednika je učiteljica razredne nastave Andrea Žarec. Tajnicom Zadruge imenovana je školska tajnica Daniela Vinković.
 
Na kraju Osnivačke skupštine naglašena je važnost osiguravanja tehničkih uvjeta rada pojedinih sekcija. Dogovoreno je i prvo predstavljanje rada Zadruge kroz predstojeću humanitarnu akciju naše škole, „Druga drugoj“.
 
Pozivamo učenike naše škole koji žele, hoće i mogu razvijati stvaralaštvo, radne navike i kreativnost da se uključe u rad Zadruge. Svi ste dobrodošli!

 

ZADRUGA II. OSNOVNE ŠKOLE NA DRŽAVNOJ SMOTRI

                                                                                                   

 

            Proteklog vikenda, 23. i 24. svibnja u Boćarskom domu u Zagrebu održana je 26. državna smotra učeničkih zadruga Republike Hrvatske na kojoj se uspješno predstavila naša učenička zadruga Oblak.

            Ocjenjivačko povjerenstvo posebno je pohvalilo dizajn i kvalitetu izrade predmeta od keramike koje izrađuju učenice Keramičarske sekcije. Na to smo osobito ponosne obzirom da smo bili najmlađa zadruga koja se imala priliku predstaviti na državnoj smotri.

            Mlade zadrugarke Petra Sabljić, Žana Beljan, Tesa Tušek i Nella Trojak sa svojim voditeljicama, učiteljicama Andreom Žarec i Vlatkom Ileković dokazale su da uz upornost i marljiv rad uspjeh ne može izostati.

 

Vlatka Ileković, voditeljica UZ Oblak

preskoči na navigaciju